Hvem er vi?

Real Training AS er et norsk selskap som leverer praktiske brannøvelser med VR-teknologi; fleksibel, miljøvennlig, gøy, lærerik og kosteffektiv. Vi er stolte av å tilby bedre øvelser til en lavere pris. Deltakerne tar på seg en VR-brille og opplever brannen gjennom den, samtidig som de håndterer et virkelig slokkeapparat. Vår VR-teknologi gir fantastiske muligheter for å øve praktiske ferdigheter.

Å kjenne seg igjen

Vi ønsker at deltakerne skal oppleve en realistisk situasjon som de kan kjenne seg igjen i. Derfor utvikler vi ulike brannscenarier, fra generelle som et hotellrom til spesifikke industrielle miljøer, gjerne på bestilling fra kunden. Vår programvare, "brannmotoren", gir riktig brann- og røykutvikling samt korrekt slokkeeffekt.

Hodet i VR, hendene i virkeligheten

Brannutviklingen gjenspeiles som i virkeligheten gjennom VR-brillen, mens deltakeren bruker og kjenner slokkeutstyret i øvelsen. Vår VR-brannsimulator ble patentert i 2017 og har siden den gang blitt brukt av tusenvis av deltakere over hele verden.

Gründerreisen:

Real Training AS ble grunnlagt i 2014 av Arve Aasmundseth. Gjennom dedikert arbeid og samarbeid med ledende brannmiljøer har vi utviklet vår unike VR-brannsimulator, som i dag er etterspurt av bedrifter over hele verden.

Samarbeidspartnere

Våre ansatte

Service av maskineri

Arve Aasmundseth

Administrerende direktør

Service av maskineri

Frøydis Aasmundseth

HR / økonomisjef

Service av maskineri

Hans Seime

Markedssjef

Service av maskineri

Tine Aasmundseth

Marked/ salg 

Service av maskineri

Rickard Edén

Sjefsprogrammerer

Vår Historie

Historien om Real Training AS begynner med gründeren, Arve, en visjonær med en lidenskap for brannsikkerhet og en drøm om å forandre måten bedrifter trener ansatte på.

Arve ønsket å skape et unikt konsept som ikke bare fokuserte på brannsikkerhet, men også tok hensyn til miljøet, enkelhet for bedriftsledere og kostnadseffektivitet for bedriftene. Hans erfaring som røykdykker, HMS og miljøvern har kommet godt med for å lage et virklighetsnært produkt som fungerer for den enkeltes bedrift.

I starten hadde Arve en klar visjon: å utvikle en teknologi som gjorde brannslukkingstrening engasjerende og effektiv. Han ønsket å kombinere teknologi, miljøvennlighet og økonomiske fordeler. Slik startet Real Training AS sin reise.

I 2014 fant Arve to samarbeidspartnere, Hans og Rickard. Sammen dannet de kjernen i Real Training AS og startet arbeidet med å utvikle en innovativ løsning for brannslukkingstrening. Hans, med sin markedsekspertise, hjalp med strategier og retning, og sikret at løsningen møtte markedets behov. Rickard, med sin programvareutviklingskompetanse, realiserte den teknologiske visjonen og utviklet programvaren for brannsimulatoren.

Tre år senere, i 2017, var deres første brannsimulator klar. Dette markerte en milepæl for Real Training AS og for brannslukkingstrening generelt, og demonstrerte deres evne til å samarbeide og levere banebrytende løsninger.

Real Training AS fortsatte å vokse, drevet av det sterke samarbeidet mellom Arve, Hans og Rickard. Historien om deres partnerskap og dedikasjon markerer begynnelsen på en spennende reise for selskapet.