Praktisk Brannslokkingstrening med VR

Real Training AS revolusjonerer måten bedrifter trener brannslokking på. Vår VR-teknologi gir deltakerne en realistisk brannopplevelse samtidig som de bruker ekte slokkeutstyr. Med ulike brannscenarier tilpasset deres behov, kan deltakerne øve slokking med pulver, skum, CO2 eller vann i en trygg og kontrollert virtuell virkelighet.

Kontakt oss for et møte!

Brannøvelsen skjer inne

Vår brannslokkingstrening kan gjennomføres inne, hele året, uten å være avhengig av vær eller årstid. Dette gir fleksibilitet og mulighet for praktisk trening når det passer deltakerne best.

Gøy-lærerikt-kosteffektivt

Vår trening er både engasjerende, lærerik og kosteffektiv. Medarbeidere kan sette av kun 10 minutter i løpet av arbeidsdagen for å delta på en økt, og oppleve en realistisk brannsituasjon som ligner på deres egen arbeidsplass.

Ingen reise eller ventetid

Vår trening er fleksibel og kan gjennomføres uten påvirkning på driften av virksomheten. Deltakerne trenger ikke å bruke tid på reise eller venting, da øvelsene kan gjennomføres på arbeidsplassen.

10 minutter er det som skal til for å gjennomføre slokkeøvelsen. Fleksibel, lærerik og kosteffektiv trening for medarbeidere.

Laserskjæring i metall

VR øvelsesområde

Inne, flatt gulv på 5 x 5 meter og en stikkontakt.

 

Vi har gjennomført branntrening i møterom, kantiner, parkeringsgarasjer, scener, fellesområder, resepsjoner og mange andre steder.

Laserskjæring i metall

Slik gjør vi det

Vi avtaler sted og tid

Dere reserverer rom og kaller inn medarbeiderne.

Real Training ordner resten

  1. setter opp VR brannsimulatoren
  2. Veileder deltakerne gjennom øvelsene
  3. Registrerer, rapporterer og utsteder kursbevis
  4. Rydder og takker for oss
Laserskjæring i metall

Øvelse gjør mester

Medarbeidere som har fått god opplæring og øvelse er godt rustet til å iverksette rask og riktig innsats. Den umiddelbare innsatsen fra de som er tilstede gjør en stor forskjell enten det gjelder brann, evakuering eller førstehjelp.

Bestill praktisk slokkeøvelse

Ønsker din bedrift å bestille en praktisk brannslokkingstrening med VR-teknologi? Ta kontakt med oss i dag, så ordner vi resten!